Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνδικάτου Εργαζομένων ΙΓΜΕ 27/3/2012

                                                                                                
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΓΜΕ

 ΣΠ. ΛΟΥΗ  1,  Γ΄ ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ -  ΑΧΑΡΝΕΣ,  Τ.Κ. 13677
ΤΗΛ. :  213133 7439     FAX : 210- 2413466  ή 2131337466  email : syndikato@igme.gr
Ιστοτοπος Syndikatoigme.blogspot.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ  

Η κυβέρνηση στα πλαίσια των δεσμεύσεων της στα μνημόνια, προωθεί την συρρίκνωση των δημοσίων δαπανών για την έρευνα, ξεκινώντας από το ΙΓΜΕ.
Με την απόφαση να θέσει σε εφεδρεία – απόλυση  140 εργαζόμενους οδηγεί τους ίδιους και τις οικογένειες τους στην πείνα και την εξαθλίωση και στερεί το Ινστιτούτο από το απαραίτητο υποστηρικτικό αλλά και επιστημονικό προσωπικό για την εκτέλεση του ερευνητικού του έργου (ΕΣΠΑ 25 εκ. Ευρώ).
Με εντολή του ΥΠΕΚΑ η Διοίκηση του ΕΚΒΑΑ προεκλογικά δεν δίστασε να τροποποιήσει παράνομα την απόφαση της συνεδρίασης του Δ.Σ. και το ΥΠΕΚΑ να καταθέσει κατεπείγουσα τροπολογία σε άσχετο Ν/σχέδιο του Υπουργείου Υποδομών.
Οι εργαζόμενοι του ΙΓΜΕ συνεχίζουν τον αγώνα τους με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση Παπαδήμου Το Συνδικάτο με απόφαση της Γεν. Συνέλευσης, πραγματοποιεί αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΙΓΜΕ, αύριο Τετάρτη 28-3-2012 στις 11.30 π.μ. έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.
Καλούνται όλοι οι Φορείς που είχαν δηλώσει την συμπαράσταση τους, συντονιστικό, συνδικάτα, επιστημονικοί φορείς, κόμματα σε συμπαράσταση και  τα ΜΜΕ να προβάλουν τον αγώνα μας που συνεχίζεται.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΓΜΕ
Το ΔΣ