Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΦΙΣΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ 15-12-2011


Σ Υ Ν Τ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο
ΕΝΑΝΤΙΑ στη διάλυση κοινωφελών Δημοσίων φορέων,
στις απολύσεις-εφεδρεία και το νέο μισθολόγιο-φτωχολόγιο


των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΠΟΣΠΕΡΤ-Ε.Ι.Ν.–Π.Ο.Θ.Α.–Π.Ο.Μ.Ε.Ε.Α.–Ο.Σ.Ε.Τ.Ε.Ε.
και των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΟΣΚ–ΙΓΜΕ–ΟΔΔΥ–ΕΟΜΜΕΧ–ΕΘΙΑΓΕ–ΟΠΕΓΕΠ
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΕΛΟΓΑΚ–ΗΔΙΚΑ–ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ–ΘΕΜΙΣ-Ο.Κ.Α.Α.–ΕΛΟΤ ΕΓΝΑΤΙΑ–ΜΟΔ-ΑΠΕ ΜΠΕ-ΔΕΠΑΝΟΜ–ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ – κ.ά.

Να αξιοποιήσουμε την 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΑΔΕΔΥ στις 12
για ωριαίες Γενικές Συνελεύσεις και καθολική κάθοδο στη Βουλή
 

Η άγρια επίθεση κυβέρνησης – Τρόικας και για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, μπαίνει στη δεύτερη φάση της. Αφού εξανάγκασαν χιλιάδες συναδέλφους μας σε πρόωρη συνταξιοδότηση και προσυνταξιοδοτική εφεδρεία, τώρα επιχειρούν να «πετάξουν» πλέον στην εφεδρεία-απόλυση νεώτερους συναδέλφους, ξεκινώντας από αυτούς των κατηγοριών Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης(ΥΕ-ΔΕ) των Δημόσιων φορέων που συγχωνεύονται. Μάλιστα η επιλογή θα γίνει με προτεραιότητα σε όσους έχουν μικρότερη προϋπηρεσία, τους πιο νέους !
Παράλληλα, έχουν βάλει σε εφαρμογή το «νέο» μισθολόγιο – φτωχολόγιο, ενώ επεξεργάζονται και νέα άγρια μέτρα, οδηγώντας στην εξαθλίωση και την απόγνωση χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειες μας. Αν επιτρέψουμε να προχωρήσουν τα εφιαλτικά σχέδια τους, θα ανοίξει άμεσα ο δρόμος για χιλιάδες απολύσεις –εφεδρεία εργαζομένων το αμέσως επόμενο διάστημα και όσοι «την γλυτώσουν» προσωρινά, θα αμείβονται με  μισθούς πείνας.
Και ο πιο αφελής καταλαβαίνει πλέον ότι, όλα αυτά τα μέτρα δεν έχουν στόχο τον «εξορθολογισμό» και την «καλύτερη λειτουργία» του Δημοσίου, αλλά την πλήρη υποβάθμιση και διάλυση κοινωνικών φορέων και υπηρεσιών και την παράδοση του έργου τους σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους για να κερδοσκοπήσουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !